El Voltregà s’endú el derbi contra el Manlleu

Els voltreganesos van dominar d’inici i ja s’han classificat matemàticament per la Copa del Rei

El Voltregà s’ha endut sense massa problemes el partit contra el Manlleu, el tercer derbi osonenc de l’OK Lliga, aquest dimarts al vespre. El conjunt voltreganès s’ha imposat per 4 a 0 amb un recital de Gerard Teixidó i Ignacio Alabart.

El partit ha començat amb un Voltregà en tromba que ha aconseguit el primer gol quan només s’havien disputat cinc minuts de joc després d’una assistència de Petxi Armengol que Gerard Teixidó ha enviat amb habilitat a la xarxa de Garcia. Cinc minuts després i en un xut de lluny era Alabart qui foradava la porteria manlleuenca, deixant el partit encarat.

El Voltregà havia dominat a plaer fins llavors però la comoditat de l’electrònic va fer que comencés a cedir terreny i encomanar-se del joc del Manlleu, buscant el xut exterior. David Martí i Adrià Ballart eren els únics que podien inquietar a Càndid Ballart sota els pals voltreganesos.

La segona meitat va començar amb desencert a les dues bandes amb Gerard Teixidó fallant un penal i Ignacio Alabart una falta directa pel Voltregà i amb Prat fallant una falta directa i Juli Anguita un penal pel conjunt manlleuenc.

No era fins a tres minuts pel final quan Dani Rodríguez aconseguia fer el 3 a 0 de falta directa coincidint amb les 15 faltes del Manlleu. El 4 a 0 arribava un minut després de l’estic de Gerard Teixidó que retallava el porter abans de marcar.

Ara el Voltregà es situa quart, avançant al Reus Deportiu a la classificació mentre que el Manlleu segueix en zona de descens, penúltim amb 9 punts. Amb aquests tres punts el Voltregà ja està classificat matemàticament per la Copa del Rei.

En aquesta enquesta han votat 885 persones.