El Voltregà supera un Sitges desinhibit i es manté al liderat

El Voltregà es va imposar al Sitges per 4-3. Un gol d’Urbano a un minut i mig del final allarga la ratxa de victòries dels voltreganesos. Els altres tres gols voltreganesos van ser obra de Molas i Grau, aquest últim per partida doble.

26/04/2010

El Voltregà va haver de suar de valent per mantenir-se instal·lat al liderat de la Primera Divisió estatal. El conjunt d’Ivan Sanz va derrotar el Sitges en un partit molt obert i que no es va decidir fins a un minut i quaranta segons del final, i que encara hagués pogut tornar a canviar si el Sitges hagués transformat una falta directa a només set segons del final.

Els del Garraf tenien clar que hi tenien poc a perdre i van saber jugar les seves cartes. A més, van trobar la complicitat de la fortuna obrint el marcador en una jugada aïllada de Baldrís al minut 8. Això canviava el plantejament de Sanz i l’equip s’havia d’esforçar encara més. Molas, amb un tret sota el cos del porter Ribó, empatava cinc minuts més tard, però al minut 16 Pablo Aguarón tornava a posar per davant el Sitges rematant una bola penjada dins l’àrea.

Grau va ser el revulsiu pel Voltregà i sortint de la banqueta va empatar amb un gran tret de lluny al minut 21, va enviar dues boles que van fregar el pal i va transformar, amb un tret col·locat a l’escaire, un penal a 3 segons del descans que posava el Voltregà per davant al marcador (3 a 2).

La segona meitat va ser més esbojarrada i el joc no tenia pausa. Muntané empatava aviat pel Sitges i el partit es tornava a anivellar.
Urbano enviava una bola al pal en un tret llunyà i disposava de bones ocasions dins l’àrea del Sitges que Ribó aconseguia aturar igual que una bona ocasió d’Anguita.

Al minut 40, Borràs tenia l’ocasió de posar el partit a favor del Sitges en una falta directa però no va aconseguir superar un inspirat Torelló.
Un nou pal d’Urbano al minut 47 era un clar avís. I així va ser, en un moment clau, crucial, Urbano robava la cartera a la defensa del Sitges i sortia sol cap a la porteria contrària definint molt bé, enganyant el porter i lligant els tres punts. Faltava un minut i 40 segons en què Voltregà i Sitges van tenir temps de fallar una falta directa cada un. El Voltregà segueix ferm al liderat.

En aquesta enquesta han votat 371 persones.