EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El Manlleu perd a Vilassar però es manté fora del descens

Els manlleuencs, que van acabar amb nou per l’expulsió de Pol Coll i Manu, acumulen cinc partits consecutius sense guanyar.

14/02/2017
Vic

El Manlleu va perdre aquest cap de setmana davant del Vilassar de Mar per 2 gols a 0. Malgrat dominar la primera part, els de Miquel Muñoz no van crear ocasions de perill tret d’un xut d’Ot des de la frontal. Per part del Vilassar, Dani va tenir l’ocasió més clara del primer temps però Aroca va aconseguir enviar el xut a córner.

El primer gol va arribar a la segona part, al minut 50, amb un remat de cap de Peque a la sortida d’un córner, tres minuts més tard Aleix Trulls va estar apunt de fer l’empat amb un xut que va anar al travesser. Al minut 60 Peque va tornar a marcar, aquest cop aprofitant un refús d’Aroca, i va fer el 2 a 0 definitiu pel conjunt local. El Manlleu va frustrar les opcions de remuntada amb dues expulsions.

Tot i jugar amb inferioritat numèrica, el Manlleu va donar la cara. En els darrers vint minuts van defensar els atacs locals i van arribar a l’àrea rival en diferents ocasions però no van saber transformar en gol. Amb aquesta derrota el Manlleu acumula 5 partits consecutius sense guanyar i es manté 17è a la taula a 3 punts del descens.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 858 persones.