El Vic guanya el Llagostera amb un gol d’Héctor Moreno

Els vigatans han sumat els sis punts possibles en les dues primeres jornades disputades

12/09/2016
Vic

El Vic va sumar els tres punts en el primer partit de Lliga a casa de la temporada superant un Llagostera B que va ser un rival molt complicat, i d’aquesta manera els vigatans sumen els sis punts possibles en les dues primeres jornades.

El partit va ser molt complicat, el Llagostera B va demostrar totes les característiques dels equips filials: jugadors joves, amb una tècnica més que correcta, lluitadors i ambiciosos, encara que cal dir que poc adaptats a la Primera Catalana, categoria que estrenen aquesta temporada.

Els primers minuts van ser dels visitants. Van tenir més la pilota i Rubén va enviar un xut al pal, al mateix pal on després Soufian va enviar una falta i on, a la segona part, Quim va estavellar una pilota que hauria estat el 2 a 0. El primer gol del partit va arribar de pilota aturada, al minut 23. Peque va treure un córner des de la banda esquerra de l’atac del Vic i Héctor Moreno va creuar la pilota per superar Pol Busquets. Amb el marcador a favor, el Vic va controlar més el partit, els visitants van perdre la iniciativa i el matx va arribar igualat al descans, tot i que moments abans Peque va tenir una rematada que semblava franca, però que va sortir fora per ben poc.

A la segona part el control del joc va ser del Vic, que va intentar fer córrer la pilota al mig del camp tot esperant alguna contra. El porter Pol va haver de treballar de valent per controlar un xut de Valls i els llagosterencs va xutar una parell de vegades però Reig, sense massa problemes, va poder aturar la pilota.

Al final el Vic es va quedar els tres punts de manera merescuda, sobretot per les dificultats que li va posar un rival molt complicat. Amb aquesta victòria, els vigatans són tercers a la classificació amb sis punts, amb dues victòries després de dues jornades, i amb els mateixos punts que l’Horta i el Lloret, primer i segon, respectivament.

En aquesta enquesta han votat 856 persones.