Golejada del Roncato Patí Vic en un intranscendent partit a Mataró

El Roncato Patí Vic va guanyar dissabte a Mataró per 1 a 5 en un intranscendent darrer partit de la Lliga Europea perquè els vigatans ja estaven classificats per a la final a sis com a primers de grup. Quim López va reservar Fernández, Torra i Roca per al partit d’aquest dimarts a Lloret.

28/03/2010

Els Júnior Xavier Terns, Jacint Molera i Marc Nuri van tenir la seva oportunitat a la Lliga Europea, encara que no van marcar, mentre que Elagi Deitg va encaixar l’únic gol del Mataró perquè Joan Baget va restar invicte i fins i tot va aturar un penal els tres quarts de partit que va jugar.

Els gols els van fer, doncs, els veterans: Borja, que fexercia de capità, al cap d’un minut de començar el partit ; Bancells, Pla, Masoliver i Carbó, tot ells abans del descans.

AGD Mataró 1
Esteve, Gassó, Puig, Giralt i Serra –cinc inicial– Florenza, Feliu, Truyols i Pérez.

Roncato Patí Vic 5
Baget, Masoliver, Borja, Bancells i Pla –cinc incial– Carbó, Terns, Molera, Nuri i Deitg.

ÀRBITRES: J. Rego Lemela i J. A. Vieria Monteiro (Portugal).
GOLS: 0-1, Borja, min 1; 0-2, Bancells, min 4; 0-3, Pla, min 14; 0-4, Masoliver, min 16; 0-5, Carbó, min 24; 1-5, Pérez, min 41.

En aquesta enquesta han votat 403 persones.