Hoquei: El Manlleu empata a 4 amb l’Alcoi en un partit molt disputat

Els homes de Lluís Nogué van remuntar en dues ocasions dos gols d’avantatge dels visitants. Després d’haver disputat dos partits, els manlleuencs sumen quatre punts.

06/10/2014

L’Alcoi, que va sortir molt fort, ja guanyava 0 a 2 al minut 6. Tot i que Álvaro Martínez i Aleix Prims van aconseguir situar l’empat a dos al marcador, un tercer gol de Candanedo va permetre els alacantins anar al descans amb avantatge al marcador, tot i les múltiples oportunitats dels locals. A la represa, Formatgé va marcar el quart gol de l’Alcoi. A falta de vuit minuts per acabar, altre cop Prims i Martínez van fer dos gols consecutius pel Manlleu, situant l’empat definitiu al marcador.

En aquesta enquesta han votat 75 persones.