EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El Club Patí Vic es classifica per semifinals a la tanda de penals

Els vigatans, amb Cristian Rodríguez inspiradíssim, ha hagut de remuntar el 2 a 4 que hi havia a l’electrònic a tres minuts pel final per forçar la pròrroga i els penals.

23/02/2017
Alcobendas

El Club Patí Vic disputarà les semifinals de la Copa del Rei d’Alcobendas després d’endur-se la victòria a la tanda de penals contra el Vendrell en un partit que ha acabat 4 a 4 al final del temps reglamentari.

Els vigatans han començat marcant amb un gol de Burgaya molt aviat. A l’inici de la segona meitat però Mitjans ha empatat i després amb una targeta blava a Martí Casas, el Vendrell ha pogut capgirar el marcador i fer el 2 a 1, de Rocasalbas i de falta directa.

El conjunt vigatà, a més, amb nou faltes acumulades, ha cedit una altra directa per una blava a Llorca que Creus ha enviat al pal. La desena falta vigatana ha acabat arribant al minut 38. Rocasalbas l’ha llançat però Camps l’ha aturat. El Vic mantenia l’1 a 2 però pocs instants després una diagonal i un xut teledirigit de Mitjans feien pujar l’1 a 3 al marcador.

El tram final però el Vic ha reaccionat. Presas ha fet el 2 a 3 a sis minuts pel final però el castell ha semblat enfonsar-se a 3 minuts pel final quan Rocasalbas en una contra finalitzada amb molta elegància ha fet el 2 a 4. La remuntada ha arribat al final. Quan quedaven dos minuts, Cristian ha fet el 3 a 4 i ell mateix s’ha encarregat, a setze segons pel final i amb el Vic jugant amb cinc homes de pista, de fer el 4 a 4 que forçava la pròrroga.

El temps extra no ha aclarit res i als penals el Vic s’ha imposat i s’ha endut el triomf final.

El seu rival sortirà del guanyador del partit entre el Reus i l’Alcobendas.

En aquesta enquesta han votat 194 persones.