EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El CP Manlleu perd el primer partit de la temporada contra el Vilafranca (2 a 3)

Els manlleuencs de Jefa Rovira es van avançar amb un gol de penal però llavors el Vilafranca va estar més encertat

15/10/2016
Manlleu

Primera derrota de la temporada del CP Manlleu. Aquest dissabte va perdre per 2 a 3 contra el CP Vilafranca. Els de Jefa Rovira van es van avançar al minut 9 des del punt de penal però només 30 segons més tard, els visitants empataven mitjançant Marc Palau. Amb l’empat el Vilafranca es va posar dins del partit i tres minuts més tard feia l’1 a 2, resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la represa el Manlleu va disposar de dos penals i una falta directa però va errar mentre que el Vilafranca va posar l’1 a 3, de penal, el 39. El Manlleu va retallar distàncies al minut 44 amb un gran gol de Marc Prat i fins els darrers segons va buscar el gol de l’empat que no va arribar.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?