El CP Vic goleja còmodament el Diessbach

Els vigatans van guanyar per 10 a 1 tot i que van començar perdent

16/01/2017
Vic

El Club Patí Vic va fer els deures i va endur-se la victòria en l’important partit que donava inici a la segona volta de la Lliga Europea. Els vigatans de Ferran Pujalte van golejar per 10 gols a 1 al Diessbach suís.

El partit va ser fàcil a partir del moment en què el Vic va poder marcar. Fins llavors hi va haver nervis i fins i tot un ensurt quan Pascal Kissling va fer el 0 a 1 pel Diessbach. A partir de llavors el Vic va reaccionar i es va poar les piles. A partir del minut 7, el partit va ser un atac i gol tot i la manca de punteria. Llorca amb dos gols força seguits va capgirar el marcador i Martí Casas, Mia Ordeig i Cristian Rodríguez s’afegien a la festa per situar el 5 a 1 al marcador abans del descans.

El porter suplent Guillem Raurell va tenir també protagonisme ja que Pujalte va fer-lo entrar i alhora premiar amb descans la bona feina de Gerard Camps sota pals. Albert Clos, un dels més joves de la plantilla, també va tenir minuts. Jordi Burgaya va fer el 6 a 1 al cap de poc d’haver començat la segona part i al tram final, Romà Bancells, Cristian, Casas i Roger Presas van fer els 4 altres gols.

Aquest marcador els serveix per consolidar-se al segon lloc després de l’ensopegada, com era previsible, del Lodi a la pista del Benfica (7-4). Serà a la propera jornada (el 2 de febrer) quan el Vic rebrà la visita del campió d’Europa, el Benfica, al pavelló Olímpic de Vic.

En aquesta enquesta han votat 90 persones.