EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El CP Vic perd a Lodi i cau eliminat de la Copa d’Europa

Els de Ferran Pujalte van començar guanyant 0 a 2 però van veure com els italians acabaven remuntant el marcador i s’enduien la victòria i la classificació per quarts de final

18/02/2017
Lodi (Itàlia)

El Club Patí Vic ha quedat eliminat de la Copa d’Europa. Els vigatans han perdut per 6 gols a 3 a la pista del Lodi italià en un partit en el que havien començat guanyant per 0 a 2 amb gols de Cristian Rodríguez i Mia Ordeig. Els italians però han empatat amb dos gols d’Ambrosio abans del descans.

A la segona part els italians han consumat la remuntada amb un altre gol d’Ambrosio i un de Illuzi. Cocco ha situat el 5 a 2 a l’electrònic de falta directa a nou minuts pel final.

Tot i que Sergi Llorca ha fet el 5 a 3, el Lodi ha sentenciat amb el 6 a 3 final obra de Cocco a dos minuts pel final.

Qui quedarà en primera posició a les eleccions al Parlament?