EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El Manlleu femení cau eliminat de la Copa de la Reina contra el Gijón (3-0)

El Gijón ha portat la batuta del partit i aquest diumenge s’enfrontarà al Voltregà en la gran final de la competició

El Manlleu femení ha caigut eliminat de la Copa de la Reina d’hoquei patins que es disputa a Lloret de Mar. Les noies d’Arnau Casanova han perdut 3 a 0 contra un Gijón més eficaç i que ha sabut portar el partit al seu terreny.

El Manlleu no ha sabut trobar el camí del gol contra un Gijón ben ordenat en defensa amb el mateix cinc de pista tot el partit. La jugdora manlleuenca del Gijón Anna Casarramona ha estat l’encarregada d’inaugurar el marcador al minut 11 de joc.

Des del gol el Gijón ha marcat encara més el tempo del partit i ha tingut ocasions per fer el segon gol. El Manlleu tenia tímides arribades sobretot comandades per Gemma Solé i Laura Barcons.

A la segona meitat el Gijón ha estat el clar dominador mentre el Manlleu tot i que arribava més, no tenia encert. Les asturianes han aprofitat la desena falta manlleuenca per fer el segon gol de falta directa obra de la igualadina del Gijón, Maria Díez. A l’equador del segon temps hi ha hagut ball de targetes quan primer Gemma Solé i un minut després Maria Pujadas han vist targeta blava per entrades contundents sobre les asturianes. Maria Díez ha llançat les dues directes però no ha encertat en cap dels dos llançaments (un d’ells al pal).

El Manlleu s’ha defensat amb dues jugadores de pista i ha aconseguit no encaixar cap gol amb inferioritat però al tram final i quan tenia opcions d’entrar al partit fent el 2 a 1 ha arribat el gol de la sentència obra de Díez rematant al segon pal una assistència de Piquero.

El Manlleu queda fora de la Copa de la Reina i el Gijón serà el rival del Voltregà, que va superar el Palau de Plegamans a l’altra semifinal, en la gran final d’aquest diumenge a les 6 de la tarda, en directe per EL 9 TV.

En aquesta enquesta han votat 880 persones.