EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El Voltregà no pot amb el Barça

Els de Sant Hipòlit han estat superats pel Barça en el partit de quarts de final de la Copa del Rei

24/02/2017
Madrid

El Voltregà no va poder donar la sorpresa i va caure contra el Barça per 6 a 3. Uns 200 aficionats blanc-i-blaus es van desplaçar a Alcobendas per animar l’equip.

Els blaugranes van ser molt superiors en atac i als tres minuts Marc Gual ja va fer el primer gol. Pau Bargalló fei el 2 a 0  al minut 10 però en el darrer minut de la primera part Ignacio Alabart transformava una falta directa i posava de nou el Voltregà dins del partit.

Un gol de Matias Pascual poc després de començar el segon temps i un altre de Pablo Alvárez tornaven a posar el partit molt difícil pel Voltregà que va desaprofitar una falta directa in un clar contratac per retallar la diferència. En canvi, Lucas Ordoñez sentenciava el partit amb el 5 a 1 de falta directa. A sis minuts pel final Alabart va fer el 5 a 2 però Lucas Ordoñez feia el sisè pel Barça. Crespo, en el 48, va maquillar el resultat amb el 6 a 3 definitiu.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 856 persones.