EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Quatre gols de Lee per tombar el Mataró

El Voltregà femení es va imposar contra les mataronines per 2 a 5 però amb més problemes dels previstos

16/01/2017
Mataró

L’aportació de Natasha Lee va ser clau per al Voltregà en la seva visita a la pista del Mataró. El conjunt blanc-i-blau va trobar en Lee els gols necessaris per superar unes mataronines que van mantenir opcions fins a la segona part. El Voltregà va trigar ben cop en marcar amb un gol de Lee. Tot i que el Mataró va provar de contratacar el Voltregà va respondre amb un altre xut de Lee al fons de la xarxa. Era el 0-2 quan tot just s’havien jugat dos minuts.

L’equip maresmenc va escurçar distàncies amb un gol de Carla Fontdeglòria però Natasha Lee va tornar a golejar abans del descans.

A l’inici de la segona meitat, el Mataró va entrar de ple al partit quan Carla Fontdeglòria va aconseguir marcar el 2 a 3 en el primer minut de la represa. Poc després, Aida Anton va tenir l’oportunitat d’empatar, però va fallar el llançament de falta directa. El mateix desenllaç va tenir la falta directa que va llançar Lee. La davantera voltreganesa però si que va poder marcar el quart gol en un xut de lluny. El 2 a 5 final no va arribar fins a l’últim minut obra de Adriana Gutiérrez.

Amb aquesta victòria el Voltregà es manté segon en la classificació de la Ok Lliga Femenina a quatre punts del líder, Hostelcur Gijón.