Hoquei: Victòria del Voltregà, 6 a 3, davant l’Igualada

El Voltregà en va tenir prou amb cinc minuts de lucidesa per endur-se la primera victòria de la temporada contra l’Igualada.

06/10/2014

La primera part va ser de tu a tu amb els dos equips batallant. El Voltregà arribava amb claredat però li faltava precisió als metres finals i el porter osonenc Elagi Deitg es multiplicava sota els pals igualadins. No va ser fins al minut 18 quan en un penal, el vigatà Sergi Pla feia el 0 a 1 per l’Igualada. Només començar la segona meitat, el Voltregà es va trobar amb l’empat, gràcies a un xut de Dani Rodríguez. La bola rebotava i acabava al fons de la xarxa. Les ocasions de l’Igualada no entraven i el Voltregà no fallava en la següent quan Àlex Rodríguez caçava al vol un refús de Deitg i la penjava a Vargas que rematava a gol. Jaume Molas rematava a gol una centrada de Sergi Pla i empataven a dos.

La reacció voltreganesa va ser demolidora i conduïda magistralment per Àlex Rodríguez, que va fer tres gols consecutius. Dani Rodríguez va fer el sisè dels de Sant Hipòlit i Ton Baliu va maquillar el marcador amb el 6 a 3 definitiu.

En aquesta enquesta han votat 892 persones.