Josep Cuadrat guanya la 13a edició de la cursa de resistència Pels Camins dels Matxos

El corredor de la Seu d’Urgell va completar els 63 quilòmetres amb 6 hores i 25 minuts. De fet, nou corredors ho van fer en menys de 7 hores. Fins ara només ho havien aconseguit dos.

14/04/2014

Els primers classificats van anar en grup i a un ritme molt alt, cosa que va provocar que per primera vegada els nou primers completessin la prova en menys de set hores. Gerard Morales i Ernest Ausiró van acompanyar Cuadrat al podi. En la categoria femenina, la vencedora va ser Anna Macià, amb 8 hores i 40 minuts. La prova curta, de 49 quilòmetres, la va vèncer Jordi Alsina, que ha fixat un nou rècord amb 4 hores i 50 minuts. La millor dona va ser Laura Bardolet.