Josep Priego guanya la cursa ciclista de veterans de Torelló

Josep Priego, de Manresa, va ser el guanyador de la setena edició de la cursa Gran Premi Ajuntament de Torelló, […]

28/07/2009

Josep Priego, de Manresa, va ser el guanyador de la setena edició de la cursa Gran Premi Ajuntament de Torelló, puntuable per a la Xallenge de Veterans. La competició es va disputar aquest diumenge, en el marc dels actes de la festa major. La cursa, organitzada pel Club Ciclista Torelló, va reunir 71 participants, que van fer els 71 quilòmetres del recorregut –11 voltes a un circuit que transcorria per la rodalia del municipi–. Priego va competir en la categoria de 40 anys i es va fer amb el primer lloc després d’un disputat esprint amb Mirco Merotto, i de tornada de Mieres, on havia disputat el Campionat d’Espanya. El manresà va ser campió de Catalunya el 2008.

En fèmines, la guanyadora va ser Arantxa Garcia, de Barcelona. La primera posició en la categoria de 50 anys va ser per a Salvador Gálvez, del Papiol, després d’un bon esprint. En la categoria de 60 anys, el primer lloc va ser per al corredor del Prat de Llobregat Joan Hernández. Pel que fa al reconeixement als millors corredors locals, van destacar Eva Sánchez (fèmines), Joan Josep Soler (primer masculí), Santi González (segon) i Josep Casado (tercer). Les distincions comarcals van ser per a Josep Nocete, de les Masies de Voltregà (primer) i Eva Sánchez (fèmines). La nota negativa de la jornada van protagonitzar-la dos corredors dels equips Trujullo i Cecoc, que al final de la cursa van arribar a les mans i van haver de ser separats. / LOURDES COROMINAS

En aquesta enquesta han votat 74 persones.