La Copa Catalana de gimnàstica artística femenina acaba a Vic

La fase final de la Copa Catalana de gimnàstica artística femenina reunirà aquest cap de setmana al pavelló Castell d’en Planes de Vic unes 400 gimnastes, de les quals aproximadament una desena part representaran el club organitzador, el Gimnàstic Osona.

16/06/2012

La competició donarà cabuda a les millors classificades en les tres fases anteriors, les de més nivell de les quals, que competiran dissabte a la tarda, buscaran la seva classificació pel Campionat d’Espanya.

Les gimnastes de Base obriran la competició dissabte al matí i a la tarda competiran les d’Inigym 1, 2 i 3 per tancar la jornada amb les dels diferents nivells de Via Olímpica. Per diumenge al matí, la pista estarà reservada per a les participants d’edat Escolar i per a les de Promogym 1, 2, 3 i 4.

En categoria masculina, la fase final ja es va fer el passat cap de setmana a Manresa, on el Gimnàstic Osona va aconseguir la segona posició en Nivell 3 (Daniel Mendieta, Adrià Puigrefagut i Oriol Puigrodon) i en Promogym 3 (Pau Canal, Nin Codinachs i Marc Arumí). A nivell individual van quedar segons Mendieta en Nivell 3 i Canal en Promogym 3 i Josep Rodríguez va ser segon en Promogym 2.