La derrota contra el Tona posa contra les cordes a Ramon Mayo, l’entrenador del Vic

El Tona va fer divendres un pas de gegant per assegurar-se matemàticament la permanència en guanyar el Vic per 2-1 en l’enfrontament ajornat per culpa de la neu. El resultat posa contra les cordes el tècnic vigatà, Ramon Mayo, que al final del partit va posar el càrrec a disposició de la junta.

06/04/2010

Fent honor als tòpics sobre els derbis, l’enfrontament entre el Tona i el Vic no va ser gens vistós. Cap dels dos equips va voler arriscar més del compte.

Peque va donar el primer avís a Manel Ochoa al minut 3 en un xut de falta. A partir d’aquí, hi va haver un joc d’imprecisions dels dos conjunts fins que el mateix Peque va treure’s un xut llunyà de la bota que va sorprendre al porter vigatà.

Amb el resultat en contra, el Vic va voler fer-se amb el domini del joc, però no va crear excessives ocasions de perill a la porteria tonenca. El Tona en canvi, va trenir opcions per sentenciar. En algun cas, amb ocasions claríssimes que no van acabar entrant. Al final de la primera part, el Vic va tornar a prémer l’accelerador aprofitant el desconcert per la poca punteria dels davanters locals.

Els canvis que Mayo va introduir a la segona part van donar el seu fruit. Al minut 60, Toni Cunill va empatar el partit. L’alegria va durar poc. En la següent jugada, Santanera va caure a l’àrea del Vic i el mateix jugador es va encarregar de transformar el penal.

El 2 a 1 va acabar sent el marcador definitiu perquè els dos equips van deixar de jugar a futbol a partir d’aquest moment. El Vic va intentar trenar alguna jugada més amb el cor que amb el cap, i el Tona va posar-se la cuirassa defentivia per evitar que el marcador es mogués. La derrota deixa l’entrenador vigatà contra les cordes.

El Tona ja té la permanència gairebé assegurada, l’objectiu que s’havia marcat la temproada del seu debut a Preferent. el Vic per la seva banda es complica i molt la classificació.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 896 persones.