La fletxa vigatana

Esperança Ebubé, del Club Atlètic Vic, es proclama campiona de Catalunya sub-10

10/06/2018
Vic

La vigatana Esperança Ebubé, atleta del Club Atlètic Vic, va proclamar-se aquest dissabte campiona de Catalunya sub-10 en 60 metres llisos a Castellar del Vallès. En una prova molt competida, Ebubé va fer un temps de 9.16 i va quedar per davant de Jana Amat (Universitari) i Martina Peña (Barberà).

D’aquesta manera, Ebubé, que s’acaba d’estrenar com a atleta, assoleix un primer èxit important. Després d’haver participat en proves de control a Vic i als campionats d’Osona sub-10, que va guanyar amb facilitat, el mes passat va prendre part a les proves eliminatòries del campionat de Catalunya sub-10 i va assolir la classificació per prendre-hi part.

Aquest dissabte, a Castellar, es va alçar amb el títol.

Altres atletes del CA Vic també van prendre part al campionat de Catalunya. Els més destacats van ser Arnau Riera, 4t en llançament de pes; Fiona Cavilli, 5a en llargada i Núria Collell, 6a en 2.000 llisos.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?