La UE Vic goleja a Canovelles i ja acarona la salvació

La Unió Esportiva de Vic ha canviat la cara amb Toni Montilla, i aquest diumenge va guanyar 1 a 4 a Canovelles, supera al Manresa a la classificació i en té prou empatant a casa diumenge vinent amb el Palafrugell per no haver de patir per la permanència.

23/05/2010

Tot i que el conjunt local va començar marcant amb un gol al minut 15, el Vic va aconseguir capgirar el marcador i va acabar golejant al Canovelles, que d’aquesta manera perd la categoria. Abans del descans, Trulls va posar l’empat a l’electrònic, i a la represa, Pi en dues ocasions i novament Trulls, van sentenciar un matx que va estar sempre dominat per un Vic que va poder jugar al contraatac gràcies als espais que va deixar el conjunt local.

Canovelles 1
Monje, Duran, Ramos, Castaño, David, Jimenez, Suárez (José, min 54), Caballero (Jonatan, min 46), Gómez (Marcelo, min 62), Quiñones (Raül, min 86) i Ortega (Castillo, min 62).
Vic 4
Ochoa, Valls, Xevi Comas, Dot, Oliver (Berrocal, min 79), Gorka, Marc Comas (Muntal, min 86), Cunill, Joan Pi (Vaqué, min. 82), Pol Coll i Trulls (Pujol, min 89),

ÀRBITRE: Garcia Martos. Correcte. Va ensenyar targetes grogues als locals Castaño, David, Suárez, Gómez, Quiñones i Jonatan i als vigatans Ochoa, Valls, Marc Comas, Gorka, Pi i Pol.
GOLS: 1-0, Jiménez, min 15; 1-1, Trulls, min 24; 1-2, Pi, min 57; 1-3, Trulls, min 72; 1-4, Pi, min 76.

En aquesta enquesta han votat 119 persones.