L’AEC Manlleu guanya el segon partit de la temporada i surt del descens

Els homes de Miquel Muñoz van capgirar un gol de penal dels arlequinats amb el segon gol al temps afegit

El conjunt de Miquel Muñoz va aconseguir aquest diumenge tornar a guanyar i escalar així posicions a la classificació. La victòria va ser al camp del Sabadell B en un partit en què van ser capaços de remuntar un gol en contra que el Sabadell havia aconseguit al primer temps des del punt de penal. Raigon va enganyar el porter David Aroca en el xut i va marcar al minut 14 de la primera meitat. Les ocasions del Manlleu eren escasses. El Sabadell en canvi tenia dues faltes i dos córners perillosos que no va transformar.

No va ser fins a la segona meitat quan el Manlleu va despertar i va assetjar la porteria del Sabadell. Això va donar espais al Sabadell que de vaselina va estar a punt de superar a Aroca. No va ser fins als darrers 20 minuts quan el Manlleu va tenir les ocasions clares. Al minut 76 finalment va arribar l’empat en una jugada de Pol Coll que centrava des de dins l’àrea i Sergi Casals marcava en pròpia porteria.

A la jugada següent el Manlleu ja hauria pogut fer el segon però Marc García enviava la pilota al travesser. Als darrers minuts el Sabadell va tornar a tenir el gol de la victòria però al temps de descompte era Canal qui, després d’una falta, marcava l’1 a 2.

En aquesta enquesta han votat 413 persones.