L’AEC Manlleu torna a ensopegar amb un gol de córner al temps de descompte

Els de Miquel Muñoz van sumar el vuitè empat en catorze jornades disputades i segueixen en zona de descens

14/11/2016
Manlleu

El Manlleu no aprèn la lliçó i per segona setmana consecutiva va veure com s’escapaven dos punts en el temps afegit. Semblava que aquest diumenge les coses serien diferents però un gol del Palamós en el minut 93 va significar l’empat a 3 final. A banda del gol –una rematada a la sortida d’un córner–, la jugada anterior va aixecar molta polèmica i és que abans de ser córner un jugador del Palamós l’havia tocat amb la mà. El col·legiat, però, no ho va veure i va deixar que el Palamós disposés d’aquesta darrera jugada.

El Manlleu s’havia aconseguit avançar fins a tres vegades però totes van tenir com a resposta gols del Palamós. Aumatell va fer el primer al minut 10 però Feixas de penal va empatar al minut 25. Amb l’1 a 1 es va arribar al descans i a la segona meitat Fredi va tornar a avançar els manlleuencs. La mala fortuna va tornar a aparèixer i Abde en pròpia porta va fer pujar el 2 a 2 al marcador. Els manlleuencs van ser capaços de tornar a posar-se per davant amb un nou gol de Fredi al minut 73. Tot i això, al temps de descompte i de la forma més cruel, el Manlleu encaixava el definitiu 3 a 3 que el tornava a deixar amb la mel als llavis.

En aquesta enquesta han votat 61 persones.