L’Aiguafreda guanya per la mínima el derbi contra el Vic en un partit que va tenir Cruyff entre el públic

L’Aiguafreda continua intractable i aquest diumenge ha guanyat el derbi de Preferent contra el Vic per 1-0, gràcies a un gol d’Héctor al minut 58.

29/11/2009

El joc va ser sempre molt travat i amb moltes faltes per part dels dos conjunts. El joc va escassejar i el perill local provenia sobretot de jugades a pilota parada. El Vic buscava l’esquena de la defensa local amb ràpids contraatacs.

Aiguafreda: Montero, Casas (Muntadas, min 52), J. Pla, Marc Verdaguer, Marcel Verdaguer, Héctor, Muniesa, Puig (Riera, min 88; Reduan, min 91), Cesc Pla, Tuneu (Soler, min 67) i Vinyet (Espinal, min 82).

Vic: Ochoa, Carrascal, Payán, Edu Dot, Toni Espiñeira (Darnés, min 72), Cunill, Vaqué, Pol Coll, Trulls, Pujol i Pi (Marc Comas, min 56).

Gol: 1-0, Héctor, min 58.

A la segona part hi va haver entre el públic el seleccionador català Johan Cruyff.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 876 persones.