L’estratègia torna a condemnar el Manlleu que cau a casa contra un eficaç Prat per 0 a 2

El partit entre el cinquè classificat i el líder del grup 5 de la Tercera Divisió va ser molt igualat i amb poques ocasions pels dos conjunts i al descans s’hi va arribar amb un empat sense gols.

01/02/2016

A la segona part, els d’Albert Fernández van seguir plantant cara al líder fins al minut 60 quan a la sortida d’un córner Arnal es marcava en pròpia porteria. A partí d’aquí, molta precipitació del Manlleu que buscava més amb el cor que amb el cap el gol. I ja en el descompte, i després d’una jugada d’atac, en què els manlleuencs van acabar perdent la pilota a la frontal, el Prat va iniciar un contraatac que va acabar amb un gol de Rovira. Tot i la derrota, el Manlleu es manté a la part alta. És sisè a dos punts de les places de play-off.

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 299 persones.