Resultats positius dels equips d’hoquei a Europa

El CP Vic aconsegueix els primers punts a la Lliga Europea després d’empatar a 1 a França i el Voltregà encarrila els vuitens de la CERS golejant 5 a 1 el Valença

En el darrer partit de la primera volta de la Lliga Europea, el CP Vic va aconseguir dissabte el seu primer punt a la pista de la Vendéenne, que tampoc no havia puntuat. El català Josep Hernández va avançar l’equip francès als 10 minuts de joc i un Vic mancat de gol no va poder marcar fins a 10 minuts pel final mitjançant Borja López. El Porto, que va golejar 1 a 7 a Follonica es destaca al capdavant del grup.

A l’anada dels vuitens de final de la Copa de la CERS, el Voltregà va golejar també dissabte el Valença portuguès per 5 a 1. Teixidó va marcar als tres minuts de joc, i dos gols de Vargas i un d’Armengol i Molas van arrodonir la golejada.

La competició europea es reprendrà el 13 de gener.