Sant Julià fa Osona capital del bàsquet

Aquest cap de setmana s’ha disputat la 27a edició del Torneig Unnim, que ha mobilitzat uns 2.500 jugadors de diferents categories en 30 seus, repartides entre Sant Julià i quinze munipcis més de la comarca i Arbúcies (La Selva). Les xifres globals el converteixen en un dels principals d’Europa.

29/08/2011

Nota de premsa de l’organització. Els resultats

“En la jornada inaugural de dijous, més de 500 persones van presenciar el partit d’exhibició femení entre el Boston University (USA) i l’Uni-Girona.

Va ser un partit amb molta emoció fins el final i que va acabar amb la victòria de les catalanes per 57-55, amb una cistella a l’últim segon.

Després del partit vam poder presenciar els exercicis que a peu de pista que van realitzar els més de 100 àrbitres que participen en l’estage de pre-temporada que té lloc durant el nostre torneig.

La nit del dissabte ha estat la més espectacular amb els “All Stars”, que va incloure la final del concurs de TRIPLES ESCLAT i el concurs d’ESMAIXADES POWERADE. Els guanyadors:

Triples
Campió: Nacho Román (CB Prat)
Sub-campió: Albert Almagro (CB Prat)

Esmaixades
Campió: Albert Cabrera (CB Prat)
Sub-campió: Gil Dachs (CB Torelló)
Hem de fer menció especial per l’intent de les esmatxades més espectaculars, tot i que no van arribar a materialitzar-se, a Txus Eñeso (CB Sant Just)

El campionat de TWO BALL l’ha guanyat la parella formada per Guillem Rius i Èric Ruiz de Manlleu.

El diumenge pel matí s’ha celebrat el Trofeu Albert Tobal entre els cadets del Joventut i el Manresa, i la selecció masculina júnior d’Osona. Ha quedat campió el Joventut de Badalona.

El diumenge per la tarda hem presenciat el PARTIT D’EXHIBICIÓ NACEX entre el CAI Zaragoza i l’Assignia Manresa. La victòria ha estat pel CAI per 75-63 (26-33 al descans).

Durant tot el partit ha anat per davant el Manresa, però en l’últim quart els aragonesos han protagonitzat una gran remuntada.

226 equips han participat en el torneig, jugant més de 500 partits.
La final sènior màsculina ha estat disputada pel Quart i l’Argentona, amb victòria del Quart per 33-32.

La femenina l’ha guanyat l’Hispano Canyelles (Barcelona) a les Kiwis (Torelló) per 46-44.”