Segon empat consecutiu del Roncato Patí Vic

L’Igualada va tenir contra les cordes el Roncato Patí Vic però dos gols de Titi Roca van permetre equilibirar per dues vegades el marcador i continuar invicte a l’OK Lliga, però el segon empat consecutiu ha portat l’equip de Quim López a baixar a la cinquena posició de la classificació.

25/10/2009

Només havia transcorregut un minut de joc, quan l’Igualada va aprofitar un penal molt protestat pels vigatans, per fer pujar el primer gol en el marcador. Tot i aquest contratemps, el Vic va mostrar la seva superioritat en el joc i d’aquesta manera va arribar el gol de Titi Roca.
Al segon temps, els porters es van convertir amb els protagonistes amb bones intervencions que van evitar que el marcador es mogués. Al minut 38 però un gol de Ferran Formatgé, que va col·locar la pilota per l’escaire, va tornar a avançar l’Igualada al marcador. Però pocs minuts més tard, novament el Vic va empatar, un cop més, amb un gol de Titi Roca.
A la recta final, l’Igualada va desaprofitar l’inferioritat numèrica que tenia el Vic a la pista i tot i que va disposar de diverses ocasions, sobretot faltes directes i penals, el marcador no es va moure més.

Proinosa Igualada 2
Albert Balgué, Edu Fernández, Marc Navarrro, Ferran Formatjé i David Busquets –cinc incial– Jordi Creus, Enric Torné i Toni Baliu.
Roncato Patí Vic 2
Sergi Fernández, Miquel Masoliver, Titi Roca, Borja López i Jordi Carbó –cinc inicial– Romà Balcells, Marc Torra i Sergi Pla.

ÀRBITRES: A. Gómez i J.J. Melero.
GOLS: 1-0, Edu Fernández, min 1; 1-1, Titi Roca, min 14; 2-1, Ferran Formatgé, min 38; 2-2, Titi Roca, min 42.

En aquesta enquesta han votat 893 persones.