‘Set en blanc’ del Roncato Patí Vic al Cerceda

Al Roncato Patí Vic li va costar obrir la porteria del Cerceda, defensada per Xavier Malian. Però quan ho va aconseguir, a cinc minuts pel descans, es va trobar amb un partit plàcid sense oposició (6-0) que li permet mantenir les aspiracions al títol de Lliga.

21/03/2010

El Cerceda s’ha estrenat aquesta temporada a l’OK Lliga i és un clar candidat al descens. De tota manera, els dos equips es tenien molt respecte i això va fer que els gols tardessin a arribar, tot i que els locals van tenir moltes ocasions que no eren capaços de transformar.

El marcador no es va obrir fins al minut 20, amb un gol de Borja, al que va respondre tot seguit Titi Roca amb una falta directa. Ja al segon temps, dos cops Pla i Torra i Carbó aquests dos últims també de falta directa, van completar la mitja dotzena de gols.

Roncato Patí Vic 6
Fernández, Bancells, Carbó, Titi Roca, Torra –cinc inicial–; Borja, Masoliver i Pla.
CP Cerceda 0
Malián, Lamas, Cancela, López, S. Teixidó –cinc inicial–; Toni Pérez i Piñeyro.

ÀRBITRES: Mayor i De la Hera, bé. Targeta blava a López del Cerceda.
GOLS: 1-0, Borja López, min 20; 2-0, Titi Roca (f.d.), min 22; 3-0, Pla, min 27; 4-0, Torra (f.d.), min 39; 5-0, Pla, min 41; 6-0, Carbó (f.d.), min 48.