Tampoc no ha pogut ser

No ha pogut ser. El Barça no ha deixat opcions aquest diumenge al Club Patí Vic per conquerir la seva primera Copa d’Europa. La final disputada a Bassano (Itàlia) ha acabat amb un 4 a 3. Era la tercera final dels vigatans, que no han pogut repetir el triomf davant del Barça a la Copa del Rei.

03/05/2015

La primera part ja ha marcat la final. S’ha arribat al descans amb un clar 4 a 1 pel conjunt blaugrana. Semblava que el domini del Barça s’havia de consolidar a la segona part, però no ha estat així.

El Barça, que ha quedat clavat en els quatre gols al marcador, ha acabat patint davant la remuntada del Vic, que ha disputat els últims dos minuts de la final amb opcions d’empatar el partit i forçar la pròrroga.

Pels vigatans han marcat Titi Roca, a la primera part, i David Torres, a la segona.

La d’avui era la 3a final del Patí Vic a la Copa d’Europa. El Barça s’ha pres la particular ‘revenja’ de la recent victòria dels homes de Ferran Pujalte a la final que fa poc més d’un mes va enfrontar tots dos equips a la final de la Copa del Rei, i que el Vic va guanyar per 2 a 1.

En aquesta enquesta han votat 129 persones.