Un gol al minut 87 dóna la primera victòria al Manlleu

Els homes de Francesc Cargol van guanyar per 2 a 3 a Premià. Dos gols del jove Jordi Aumatell van avançar els manlleuencs per 0 a 2, però al final encara es va haver de patir per endur-se la primera victòria cap a casa.

20/09/2010

El Manlleu ja té la primera victòria de la temporada després de guanyar al Premià per un ajustat 2 a 3. El partit va començar molt bé pels de Cargol i amb 23 minuts ja guanyaven per dos gols de diferència. A cinc minuts pel final, però, el Premià va aconseguir l’empat i tot feia pensar que el Manlleu deixaria escapar dos punts més, però Planagumà va ensenyar les seves armes i va fer el gol de la victòria en el minut 87 de partit.

Jordi Aumatell es va convertir en el protagonista del partit. El jove jugador, que precisament va debutar a Tercera la temporada passada en el camp del Premià, va inaugurar el marcador amb un gol al minut 9, després d’una centrada de Romero i amb una gran definició d’Aumatell. Al minut 23 va ser Busquets, després d’una passada de Gely, qui li deixava la pilota amb safata perquè Aumatell col·loqués el 0 a 2 en el marcador. Semblava que el Manlleu podia golejar el Premià, però els homes de Francesc Cargol es van relaxar i abans del descans els locals retallaven la diferència en el marcador després d’un córner que va rematar tot sol Rubén Salvador.

El Premià va sortir al segon temps disposat a aconseguir l’empat, i igual que la primera meitat portava perill amb jugades de pilota parada davant un Manlleu que cada cop quedava més aculat al seu camp i més quan el minut 77 Archi era expulsat en veure una rigorosa segona targeta groga. Amb deu homes, el Manlleu no va poder evitar l’ofensiva local, i en un contraatac al minut 85, Finidi posava el 2 a 2 en el marcador.

Tot i ser a les acaballes del partit, el Manlleu va tenir temps de tornar a marcar fruit de l’esforç i el compromís dels seus jugadors, que volien i necessitaven la victòria. En el llançament d’una falta efectuada per Criado, Planagumà aconseguia el tercer gol del Manlleu, que donava els tres punts i la primera victòria de la temporada. En temps de descompte, el mateix Planagumà va estar a punt de fer el quart amb una vaselina des de fora l’àrea que va tocar el travesser.

Amb aquest resultat, el Manlleu suma 5 punts i es col·loca a la zona mitjana de la taula.

Premià: Pablo, Javi, Litus, Rubén Salvador, Abel, Ivan (Finidi, min 61), Pol, Jonathan (Marc, min 83), Cristóbal, Kevin (Edu, min 73) i Gerard.

Manlleu: Fran, Archi, Cicho, Cunill, Masoliver (Criado, min 54), Raül Calvo, Romero (Rudé, min 75), Gely, Busquets, Aumatell (Putxi, min 88) i Planagumà.

Àrbitre: Rodríguez Pórtoles. Regular. Va ensenyar targeta groga a Litus pels locals i a Fran, Archi (2, min 77), Masoliver, Romero i Rudé.

Gols: 0-1, Jordi Aumatell, min 9; 0-2, Jordi Aumatell, min 23; 1-2, Rubén Salvador, min 41; 2-2, Finidi, min 85; 2-3, Planagumà, min 87.