Un gol de Natasha Lee a l’últim minut dóna la victòria al Voltregà

El Voltregà s’ha imposat a l’Arenys de Munt per 3 a 2 en partit de l’OK Lliga femenina d’hoquei. Un gol de Natasha Lee a l’últim minut ha estat decisiu.

07/12/2009

Era de les jugades en les que més disfruta, en les que es troba com un peix a l’aigua. Natasha Lee va transformar el 3 a 2 definitiu en una falta directa a 24 segons del final del partit enmig de l’eufòria per la importància de la victòria, que les manté líders.

El Voltregà havia hagut de suar de valent per superar l’Arenys de Munt i seguir líder en la 5a jornada de l’OK Lliga femenina. El conjunt de Pep Maydeu va començar concentrat i al minut 2 provocava un penal a l’àrea de les d’Arenys de Munt. Natasha Lee fallava en el tret però aprofitava el refús i marcava l’1 a 0. Encara no s’havia paït el primer gol quan va arribar el segon. Anna Romero jugava des del fons de pista ràpidament per Motxa Barceló, que a la frontal afusellava fent el 2 a 0.

Però l’Arenys de Munt no donaria el braç a tòrcer tant fàcilment. Amb les argentines Natàlia i Leticia Corrales com a pedres angulars, les del Maresme van trobar-se còmodes i primer Laia Pera rematant al segon pal i tres minuts més tard amb Maria Majó de penal empataven el matx abans del descans. A l’últim minut del partit, Natasha Lee va fer la resta.

El PSC ha de liderar els pactes per a la nova legislatura al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 361 persones.