Voltregà i Manlleu juguen un derbi femení vital per a tots dos

El Voltregà vol seguir viu i amb opcions de guanyar l’OK Lliga mentre que el Manlleu vol conservar el quart lloc i la classificació europea

A l’hoquei femení queden poques coses per decidir aquesta temporada, però totes dues afecten els conjunts osonencs. Amb la Copa d’Europa i de la Reina pel Voltregà, aquest dissabte a partir de les 6 de la tarda voltreganesos i manlleuencs s’enfronten en un derbi a Sant Hipòlit que pot aclarir-ne alguna.

Quan només queden cinc jornades pel final (15 punts en joc) el Voltregà segueix instal·lat al segon lloc de la classificació amb set punts menys que el Gijón, líder destacat de l’OK Lliga femenina. Les voltreganeses, doncs, ho tenen ja molt i molt complicat, però tot el que no fos una victòria al derbi les deixaria ja pràcticament sense opcions d’intentar el miracle.

El Manlleu té una situació també complicada, ja que no passa pel seu millor moment i ha vist com anava baixant llocs a la classificació. Ara són quartes però amb només un punt d’avantatge sobre el Bigues i Riells, que és cinquè.

El problema més greu és que només els quatre primers llocs donen accés a classificar-se per la propera Copa d’Europa. Una derrota o un empat contra el Voltregà podria permetre al Bigues i Riells –que visita la pista del Liceo– avançar-lo a la classificació.

A la primera volta el Voltregà es va endur la victòria contundentment per 1 gol a 3 a Manlleu i a les semifinals de la Copa d’Europa la victòria encara va ser més clara (5-2). El conjunt manlleuenc porta tres partits consecutius sense poder guanyar en un tram final de temporada molt complicat. Laia Vives, que ja ha anunciat que es retira, jugarà el seu darrer derbi defensant els pals voltreganesos.

En aquesta enquesta han votat 193 persones.