Voltregà i Vic es classifiquen per jugar la Copa del Rei

La jornada intersetmanal de l’OK lliga va ser favorable per als dos conjunts osonencs. El Voltregà va superar el Lleida per 4 a 2, mentre que el Vic es va desfer del Reus per 6 a 1.

15/01/2014

A Sant Hipòlit, el Voltregà es va avançar 4 a 0 a la meitat de la segona part. Tot i així, el Lleida, amb dos gols, va aconseguir tornar a entrar al partit, però el marcador ja no es va moure.

A Vic, els de Ferran Pujalte van mostrar molt bona imatge, amb múltiples ocasions, des de l’inici del partit. A la mitja part ja guanyaven 2 a 0 i l’avantatge es va incrementar fins el 4 a 0 a l’inici de la segona part. Marc Ollé va fer el gol de l’honor del Reus abans que Ordeig i Bancells completessin el marcador.

Ara, el Voltregà és tercer a la classificació amb 27 punts, un més que el Vic, que és quart. Aquests resultats, acompanyats de la derrota del Noia, 6 a 3 a la pista del Tordera, fa que els dos conjunts osonencs, així com Barça, Liceo, Vendrell i Reus, ja s’hagin classificat matemàticament per disputar la Copa del Rei. Falta una plaça, que es disputaran el Cerceda, el Noia i l’Igualada, mentre que el Lleida, com a amfitrió, ja té un lloc assegurat.

El PSC ha de liderar els pactes per a la nova legislatura al Parlament?