Xavier Perpinyà, campió del Trofeu Girbau de Tennis Taula

Xavier Perpinya Zarza, es va proclamar campió del I Trofeu Girbau de Tennis de Taula celebrat al Recinte del Vic […]

17/05/2016

Xavier Perpinya Zarza, es va proclamar campió del I Trofeu Girbau de Tennis de Taula celebrat al Recinte del Vic T.T. En una final molt disputada es va imposar per 2-1 i 12-10 en el joc decisiu a Eudald Bover. El tercer classificat va ser J. Ramon Fernández que va vèncer a Carles Torres en el partit pel 3r i 4t lloc, mentre que Adam Juvert va ser el guanyador de la consolació.

Previ a l’acte de lliurament de trofeus es va fer la presentació dels equips del Girbau Vic TT que participaran a la Copa de la Reina, Campionat del món de veterans i Campionats d’Espanya Sub21, juvenil, infantil, aleví i benjamí.

En aquest acte hi van ser presents el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vic, Titi Roca, els directius de Girbau, Pere Girbau Bover, Mercè Girbau i Guillem Clofent així com el president del Vic Tennis Taula i diferents directius de l’entitat.
Titi Roca i Pere Girbau van lliurar al campió, Xavier Perpinya, el trofeu i una samarreta del primer equip del Girbau Vic T.T.

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 578 persones.