Xevi Pons podria tornar al Mundial de ral·lis

M-Sport estaria interessat en els serveis del manlleuenc per portar un Ford Fiesta R5 Evo2 en les proves europees del WRC2.

28/03/2017
Manlleu

Ford estaria interessat en els serveis de Xevi Pons perquè tornés al Campionat del Món de ral·lis. Segons revela aquest dimarts el portal revistascratch.com, hauria contactat amb ell Malcolm Wilson, el cap de M-Sport, l’equip que gestiona la participació de la marca al campionat i que aquest any ha incorporat el campió del món Sébastien Ogier. Pons no participaria amb un cotxe de primera línia sinó al WRC2 amb la missió d’evolucionar el Ford Fiesta R5 Evo 2 ara que s’incorporen noves marques en aquesta categoria.

La decisió definitiva es prendrà d’aquí a un mes al ral·li d’Argentina, on el pilot manlleuenc té previst viatjar, tot i que la primera cursa que disputaria seria pel maig a Portugal per seguir llavors tot el calendari europeu. L’últim ral·li del Mundial que Pons va disputar va ser el Catalunya de 2014, que no va acabar, precisament amb un Ford Fiesta R5. La seva intenció era lluitar pel títol d’aquesta categoria el 2015, però va patir un accident mentre impartia un curset a Bolívia que el va tenir uns quants mesos allunyat de la competició. Des de llavors s’havia centrat en els raids, disputant les dues últimes edicions del Dakar precisament al volant d’un Ford Ranger.

En aquesta enquesta han votat 879 persones.