Derrotes abans del derbi

El Club Patí Vic perd a casa amb el Lleida (2-3) i el Voltregà a Igualada (4-2)

28/10/2017
Vic

Vic i Voltregà arribaran al primer derbi de la temporada de dimecres a Sant Hipòlit després de perdre els partits d’aquest dissabte. El Patí Vic ha estat capaç de capgirar a la segona part el gol inicial que ha aconseguit Dario Giménez de penal. Ha estat amb un altre gol de penal de Mia Ordeig i un de Borja López. Una blava a Mia Ordeig a falta de menys de 3 minuts per acabar, però, ha acabat condicionant el partit. Giménez ha aprofitat la directa per empatar i poc després Roberto Di Benedetto en una acció individual ha fet el 2 a 3 definitiu.

El Voltregà ha començat amb un marcador favorable gràcies a 2 gols, un d’Èric Vargas i un de Gerard Teixidó de penal. Poc després Sergi Pla ha fet l’1 a 2 i al descans s’hi ha arribat amb un empat ja que Jordi Méndez ha marcat pels locals. A la segona part, l’Igualada s’ha posat per davant amb un gol de Cesar Vives i ja al límit de temps Pla ha fet el quart de l’Igualada.

En aquesta enquesta han votat 129 persones.