Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Almenys cinc empreses vallesanes al MWC

Almenys cinc empreses amb seu a la comarca participaran a la fira de telefonia mòbil, el Mobile World Congress, que se celebra a Barcelona a partir d’aquest dilluns. Formen part de la representació d’empreses catalanes present al certamen sota el paraigua de la Generalitat.

Almenys cinc empreses vallesanes tindran presència als espais que la Generalitat tindrà al Mobile World Congress, que se celebra a partir d’aquest dilluns a Barcelona. CatalogPlayer, de Granollers, hi presentarà els formats de catàlegs per a dispositius mòbils; Facomsa, les solucions de connectivitat des de vehicles que desenvolupa a Lliçà de Vall. Des de la Roca, Gave portarà al principal congrés mundial del sector els seus alimentadors per a equips de telecomunicacions.

RCM, de Mollet, el programa BI4Web, que ofereix dades per millorar la presa de decisions a les empreses. Aquestes firmes estaran presents a l’estand Catalonia. En l’apartat d’aplicacions, la representació vallesana serà per a l’app de gestió agrària Agroptima, amb seu a Sant Feliu.