EdiciĂł Osona i RipollĂšs

Tria la teva ediciĂł predeterminada

EdiciĂł VallĂšs Oriental

Canvis a partir d’aquest dilluns als serveis d’autobĂșs de les Franqueses, l’Ametlla i Canovelles

A partir d’aquest dilluns, es posen en marxa els canvis en diverses lĂ­nies d’autobĂșs dels municipis de les Franqueses, Canovelles i l’Ametlla. Aquests dos darrers municipis amplien el servei allargant recorreguts i creant una nova lĂ­nia, respectivament. Les Franqueses redissenya el servei.

  • El 9 Nou
  • 02/01/2011 | 21:10
  • 0

L’autobĂșs urbĂ  de les Franqueses modifica a partir d’aquest dilluns els horaris i recorreguts per reforçar el servei a les zones mĂ©s poblades del municipi: el barri Bellavista i CorrĂł d’Avall. El servei arribarĂ  a la nova escola Colors, del barri Bellavista, perĂČ tambĂ© connectarĂ  amb les noves dependĂšncies de la Policia Local i dels serveis socials municipals, al carrer Rafael AlbertĂ­, a CorrĂł d’Avall. En total, ara hi haurĂ  24 expedicions per sentit entre 2/4 de 7 del matĂ­ i 1/4 d’11 del vespre. Fins ara, eren 16 per sentit. El bus urbĂ  seguirĂ  funcionant en dies feiners de dilluns a divendres tot l’any menys a l’agost.

La reorganitzaciĂł, perĂČ, suposarĂ  una retallada notable del servei que, fins ara, es donava als nuclis de Marata i CorrĂł d’Amunt i a la urbanitzaciĂł de Milpins, que passen de les 32 expedicions diĂ ries que tenien fins ara –16 per sentit entre primera hora del matĂ­ i el vespre– i amb una freqĂŒĂšncia de pas d’una hora a nomĂ©s 12 viatges –sis per sentit– i una freqĂŒĂšncia de pas d’un autobĂșs entre cada dues i tres hores. En canvi, la modificaciĂł dels horaris millora el servei a Llerona, on es passa de tres expedicions per sentit al dia a sis. SĂłn les mateixes que hi haurĂ  a Marata, CorrĂł d’Amunt i Milpins.

L’AMETLLA MANTÉ LA LÍNIA DE LA GARRIGA PERÒ REDUEIX LES FREQÜÈNCIES

Finalment, l’Ajuntament de l’Ametlla mantindrĂ  algunes de les expedicions de la lĂ­nia de bus urbĂ  que uneix aquest municipi amb la Garriga. S’havia decidit suprimir totalment el servei per falta de viatgers i canviar-lo per una nova lĂ­nia fins a Canovelles i Granollers, que començarĂ  a funcionar aquest proper dilluns. “Hem aconseguit pel mateix preu crear la nova lĂ­nia cap a Granollers i mantenir algunes expedicions a la Garriga en les hores de mĂ©s utilitzaciĂł d’aquest servei”, explica el regidor de Mobilitat i Transport, Baldo Reyes. “La gent ens demanava poder anar a Granollers mĂ©s que a la Garriga”, afegeix Reyes. Amb tot, l’anunci de supressiĂł de la lĂ­nia de la Garriga tambĂ© va generar algunes queixes entre els usuaris habituals.

La lĂ­nia de la Garriga es queda amb quatre expedicions d’anada i quatre de tornada entre 3/4 de 10 del matĂ­ i les 7 de la tarda. FuncionarĂ  de dilluns a divendres i, a diferĂšncia del que passava fins ara, no pararĂ  a l’agost. La de Granollers, de dilluns a divendres, tindrĂ  nou noves expedicions per sentit que circularan entre les 6 del matĂ­ i les 10 del vespre. A mĂ©s, cal afegir-hi els vuit serveis en direcciĂł a Granollers i els nou en direcciĂł a l’Ametlla de la lĂ­nia interurbana que ja arriba fins a Sant Feliu. La compaginaciĂł de les dues lĂ­nies permet que hi hagi servei dissabtes, diumenges i festius. A Canovelles, la parada se situa a l’ajuntament, en direcciĂł a l’Ametlla, i al carrer IndĂșstria, de retorn a Granollers.

CANOVELLES REFORÇA LA LÍNIA DE GRANOLLERS PASSANT PER DIVERSOS BARRIS

La lĂ­nia entre Granollers i el polĂ­gon industrial de Can Castells, a Canovelles, amplia a partir de dilluns el recorregut per l’interior d’aquest segon municipi. La lĂ­nia d’autobĂșs arribarĂ  ara a les urbanitzacions de les Àguiles, Tibel, Can Gorgui, Can Duran, Can Verdaguer i el barri Sanahuja. Fins ara, hi havia una parada tĂšcnica al final del recorregut. Aquest temps d’espera s’utilitza, ara, per cobrir noves zones del municipi. A Granollers, la lĂ­nia arriba a les estacions de tren i d’autobĂșs.

El servei funciona tots els dies feiners de dilluns a divendres. Hi ha 11 expedicions per sentit que circulen entre 1/4 de 7 del matí i 2/4 de 8 del vespre. El viatge entre l’estació de Granollers-Centre i el polígon Can Castells dura mitja hora.

Comentaris

Els comentaris estan tancats.

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notĂ­cies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes grĂ cies.