Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Cardedeu amplia la zona verda de la plaça d’Antoñita Fontova

L’espai s’ha integrat a la riera de Vallforners

L’Ajuntament de Cardedeu ha ampliat la plaça d’Antoñita Fontova i ha integrat aquesta zona verda a la riera de Vallforners, eliminant la zona d’asfalt.

D’aquesta manera, la plaça és una continuació del passeig del Mestre Alexandri i del parc dels Pinetons i, a la vegada, és una de les portes a través de les quals s’accedeix al parc de la Penya.

També s’ha construït un pas de vianants elevat al passeig de Pau Casals per millorar la seguretat i l’accessibilitat dels vianants que travessen d’una zona verda a l’altra.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.