Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Dolors Castellà, nova primera tinent d’alcalde de la Garriga, en el lloc de Neus Marrodán

Marrodán seguirà com a regidora d’Urbanisme i Medi Ambient i assegura que seguirà vinculada al projecte municipal a partir de les eleccions de 2019

La regidora d’Acció Social, del grup d’ERC amb Acord i candidata a les properes eleccions municipals, Dolors Castellà, serà la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Garriga, i ocuparà així el lloc de Neus Marrodán. El canvi es farà efectiu en el ple del 26 de setembre i obeeix a la reincorporació de Marrodán a l’empresa privada.

Marrodán continuarà a l’Ajuntament i es mantindrà al capdavant de les àrees d’Urbanisme i Medi Ambient, però no tindrà dedicació i deixa l’àrea de Societat del Coneixement, la primera tinença d’alcaldia i el lloc de portaveu del grup municipal.

La dedicació a jornada completa del grup d’ERC Acord l’assumeix el regidor de Comerç i Emprenedoria, Lluís Marco, que també serà el portaveu del grup i assumirà l’àrea de la Societat del Coneixement. Per la seva banda, el regidor Albert Benzekry manté els mateixos càrrecs de regidor de Cultura, Patrimoni i Turisme i la quarta tinença d’alcaldia.

Neus Marrodán ha avançat que el compromís amb ERC “va més enllà de l’actual mandat” i diu que està disposada a formar part de la candidatura que encapçalarà Dolors Castellà. Marrodán lidera la redacció del nou Pla General Urbanístic. “Hem començat moltes coses que cal culminar”, afirma.