Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Gallo reforça el mercat de pasta fresca amb fortes inversions a Granollers

Pastas Gallo refor√ßa la l√≠nia de pasta fresca. L’empresa ha comunicat aquest divendres diverses accions per guanyar pes en aquest segment. Entre aquestes, figuren inversions superiors a 4 milions d’euros a la f√†brica de Granollers. L’empresa llan√ßa una l√≠nia batejada com a Sabores Nuestros.

  • El 9 Nou
  • 02/10/2010 | 15:00
  • 0

L’empresa Pastas Gallo est√† decidida a potenciar la seva l√≠nia de pasta fresca en l’√ļltim tram d’aquest 2010. L’empresa intenta incrementar la quota de mercat actual, del 13%. La firma, que ha invertit 4 milions d’euros a la f√†brica de Granollers per impulsar aquesta nova estrat√®gia, tamb√© ha refor√ßat l’estructura d’aquesta divisi√≥ amb la incorporaci√≥ d’un nou director d’R+D -Josep Casadevall- i un nou responsable de producte -Joan Ventura. La recerca d’aquests productes es fa a Granollers, on s’han fet inversions espec√≠fiques en aquest segment.

La planta va obrir el 2004, i ara el grup Gallo ha desenvolupat una nova gamma, que ha batejat amb el nom de Sabores Nuestros. Són productes farcits amb gastronomia espanyola, per apropar-la al gust de consumidor més proper. Per aconseguir-ho ha firmat acord amb consells reguladors per obtenir garanties de màxima qualitat. La nova línia de productes inclou farcits de pernil ibèric, formatge manxec, sobrasa i formatge, i vedella gallega. Aquesta família completa els productes que Gallo ha tenia al lineals sota la marca Gourmet.

Segons informa l’empresa, en el mercat actual, la pasta fresca est√† creixent un 4% en volum, per√≤ nom√©s un 2% en valor. Ara Gallo treballa en nous productes que permetin incrementar pres√®ncia en el mercat, per√≤ tamb√© amb un creixement en el valor.

Gallo ha destinat 4,5 milions d’euros a preparar la planta de Granollers, en la qual va invertir 25 milions d’euros fa sis anys per posar-la en funcionament, per adaptar-la a la nova producci√≥ i incrementar la seva capacitat. A Granollers, Gallo tamb√© elabora part dels productes de pasta seca que l’han convertit en un l√≠der s√≤lid en el sector, amb una quota de mercat superior al 30%.

Gallo va obtenir l’any passat 215 milions d’euros i d√≥na feina a 400 persones en les plantes de Granollers, Esparraguera (el Baix Llobregat) i el Carpio (C√≤rdova)

Comentaris

Els comentaris estan tancats.

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.