La Mútua de Granollers ja és la segona entitat de previsió social catalana en l’àmbit de la salut

L’estratègia d’expansió engegada amb la compra de la Mutualitat Evangèlica de Previsió Social, l’any passat, està donant els seus fruits i la Mútua de Granollers ja és la segona entitat de previsió social de Catalunya pel que fa al nombre d’assegurats en l’àmbit de la salut.

El 9 Nou
26/06/2011

Ho va posar en relleu aquest dimarts el director, Ricard Blanch, durant l’assemblea general de mutualistes, que va aprovar els resultats de l’any passat i el pressupost per a aquest any. L’entitat de Granollers només està per darrere de l’Aliança en el nombre de mutualistes.

En el darrer any, la Mútua de Granollers ha passat de 17.648 a 19.811 mutualistes gràcies a la incorporació dels prop de 3.000 procedents de la Mútua Evangèlica. Malgrat tot, si descomptem aquests nous socis, el nombre va baixar al llarg de l’any passat en un 4,6%. Blanch admet que la crisi ha provocat un descens en el nombre d’associats, però que la davallada està molt per sota de la que s’està produint de manera generalitzada en el sector.

En l’assemblea, el president, Joan Díaz, va explicar que l’absorció de la Mútua Evangèlica els ha permès “ser una mica més grans, posar un peu a Barcelona, però sobretot aprofitar el seu coneixement en el negoci de l’assegurança”. També va remarcar la importància de l’obertura del Centre de Medicina Avançada del Vallès (CEMAV) on treballen diverses societats en què la Mútua o bé te tota la participació o bé és soci majoritari, com el Centre de Diagnosi per la Imatge del Vallès, SL (Cediv), i altres, com Cemav Dental, SL, Cemav Podologia, SL, Cemav Oftalmologia i Dependentia Vallès. Aquesta darrera oferirà serveis mèdics a persones dependents.

Ricard Blanch va destacar que la Mútua de Granollers ha ampliat ostensiblement la seva xarxa de centres assistencials als quals poden accedir els mutualistes i que ja arriba a 15 comarques, 18 hospitals i centres mèdics en unes 200 localitats catalanes.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 69 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't