L’aigua de mar es va començar a comercialitzar fa un mes a través dels 96 supermercats d’El Corté Inglés i Hipercor arreu de l’Estat. “No portem ni un mes i les sensacions estan per sobre del que pensàvem”, comenta Francesc Carrillo, de Sant Celoni, que ha creat aquesta empresa juntament amb el seu soci, Albert Fernández. “És un producte nou que costarà d’introduir”, admet. Al mateix temps, l’empresa ha fet ja alguns contactes internacionals per exportar el seu producte a països com França, Holanda i Mèxic. “Anirem amb molta calma pensant primer en el mercat intern”, diu.
Marevendis Agua de Mar té diversos punts de captació a la zona de la Costa Brava. L’aigua es porta amb uns tubs fins a la costa, on es carrega en cisternes que arriben a la planta de Llinars. Aquí, se li fan totes les analítiques pertinents i es tracta i s’envasa. Per als clients particulars, Marevendis ofereix un format d’1,5 litres i un altre de 3. Pensant en restaurants i hotels, han fet un envàs de 22 litres.
La planta de Llinars, situada al polígon industrial Can Prat, té capacitat per produir entre 15.000 i 20.000 litres setmanals. Aquests dos emprenedors han invertit uns 300.000 euros per tirar endavant una idea en què han estat treballant els dos darrers anys.
{{ comment.text }}