Natursoy doblarà capacitat per rebre producció de França

La fàbrica de Natursoy a Castellterçol té en marxa una inversió d’1,5 milions d’euros per doblar la capacitat productiva.

El 9 Nou
22/08/2014

La multinacional que n’és propietària des de 2011, Nutrition et Santé, ha acordat que Natursoy serà el centre de producció d’hamburgueses de cereals, seitan i determinats plats preparats, dins del pla d’especialització per plantes que ha engegat aquest any.

Aquesta especialització productiva comportarà que la fàbrica de Castellterçol assumirà producció que fins ara es feia a França. La inversió, que es desenvoluparà durant el proper any i mig, comportarà també un increment de personal que el director general de l’empresa, Marc Bàrbara, avalua en 18 persones per situar la plantilla prop del centenar de treballadors.

“Fins ara elaboràvem molts productes, però amb produccions molt curtes. El canvi és que podrem fabricar més volums, a partir de la demanda del nostre mercat i també de les altres filials del grup”, explica Bàrbara. Amb la inversió es doblarà el volum de productes produïts a la fàbrica que Natursoy va inaugurar a Castellterçol l’any 2008. Aquesta producció pròpia representa menys de la meitat de la facturació de la companyia, que també comercialitza productes de tercers amb marca pròpia i marca de distribució. “La part de facturació procedent de la producció pròpia es doblarà”, avança Bàrbara. D’aquesta manera el pes de la producció pròpia en la facturació s’incrementarà de manera molt significativa.

Per a l’empresa, aquesta nova distribució de l’activitat del grup també suposa un pas ferm cap a la internacionalització. “Fins ara exportàvem una part molt petita de la nostra facturació. La nova distribució d’activitats del grup ja ens garanteix que comercialitzarem productes a França, Itàlia i el Benelux”, assenyala el director general de Natursoy.

A més de mantenir l’activitat de fabricació, ara amb més especialització, Natursoy mantindrà la comercialització d’altres productes, procedents d’altres plantes de Nutrition & Santé, i també d’altres fabricants. És una gamma variada de productes alimentaris que tenen en comú la procedència vegetal o de l’agricultura ecològica. Aquests productes es distribueixen en una xarxa d’establiments especialitzats i, en alguns casos, a les àrees específiques de grans cadenes.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 119 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't