Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Vegetàlia presenta les últimes novetats a la fira Biocultura

La companyia Vegetàlia, que va ser una de les pioneres en l’elaboració i comercialització de productes alimentaris vegetarians, serà present a la fira Biocultura, que comença aquest dijous a Barcelona, en una participació marcada pel 30è aniversari de la seva fundació.

  • El 9 Nou
  • 14/05/2016 | 7:00
  • 0

La companyia ha consolidat en aquestes tres dècades la seva oferta, i per a la nova edició de Biocultura, presenta diversos productes nous i ha organitzat diferents mostres de cuina per oferir receptes i consells culinaris.

Vegetàlia arriba a 30 anys convertida en una de les principals empreses del sector. Segons dades de la companyia, l’any passat va arribar a una facturació de 10 milions d’euros, després d’acumular diversos exercicis amb creixements de doble dígit.

Salvador Sala va ser el fundador de l’empresa en un local de Castellcir. Allà hi produïa tofu, seitan i tempeh, que comercialitzava en botigues d’alimentació natural. Va ser uns anys més tard que la companyia es va traslladar a la finca de Mas Montserrat, que avui té més de 70 hectàrees en les quals es fan alguns dels conreus ecològics a partir dels quals s’elaboren els productes que es comercialitzen. L’empresa té un obrador en aquesta seu, en la qual també s’organitzen tallers i visites. L’empresa celebrarà el 30è aniversari el 12 de juny, que és la data en què es va fundar la firma, l’any 1986. Durant la celebració de Biocultura, entre aquest dijous i diumenge, Vegetàlia farà una primera celebració de l’aniversari. Aprofitarà l’estada a la fira per presentar dos plats precuinats –paella de quinoa i tofu de samfaina– una hamburguesa vegetal, unes torrades, unes galetes sense sucre i begudes.

Comentaris

Els comentaris estan tancats.

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.