Es pot trobar pa i brioxeria del dia i sense gluten a Granollers?

L’Obradoret sense gluten, que acaba d’obrir en una parada del Mercat de Sant Carles, al centre de Granollers, és el primer forn amb pa i productes de brioxeria del dia exclusiu per a celiacs. Hi poden trobar productes 100% lliures de gluten.


18/12/2016
Granollers

Anna Noguer ha obert al Mercat de Sant Carles L’Obradoret sense Gluten, un establiment que ofereix pa i brioxeria del dia totalment lliure de gluten i, per tant, apta per a celíacs.

El producte prové del Forn Delícies, de Vic, que els subministra a diari. A banda, tenen altres productes com pasta, pizzes –ja fetes o bases–, cerveses i aquests dies torrons i neules. Amb encàrrec previ, ofereixen pastissos i coques de tot tipus per a celíacs. També les postres típiques de diverses èpoques de l’any: el tortell de Reis, les mones de Pasqua o les coques de Sant Joan.

Amb reserva prèvia, els dijous també tindran productes aptes per a persones al·lèrgiques a la lactosa o als ous.

Aquest divendres a la tarda han fet un petit acte d’inauguració amb degustació dels seus productes.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 427 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't