Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Es pot trobar pa i brioxeria del dia i sense gluten a Granollers?

L’Obradoret sense gluten, que acaba d’obrir en una parada del Mercat de Sant Carles, al centre de Granollers, és el primer forn amb pa i productes de brioxeria del dia exclusiu per a celiacs. Hi poden trobar productes 100% lliures de gluten.

Anna Noguer ha obert al Mercat de Sant Carles L’Obradoret sense Gluten, un establiment que ofereix pa i brioxeria del dia totalment lliure de gluten i, per tant, apta per a celíacs.

El producte prové del Forn Delícies, de Vic, que els subministra a diari. A banda, tenen altres productes com pasta, pizzes –ja fetes o bases–, cerveses i aquests dies torrons i neules. Amb encàrrec previ, ofereixen pastissos i coques de tot tipus per a celíacs. També les postres típiques de diverses èpoques de l’any: el tortell de Reis, les mones de Pasqua o les coques de Sant Joan.

Amb reserva prèvia, els dijous també tindran productes aptes per a persones al·lèrgiques a la lactosa o als ous.

Aquest divendres a la tarda han fet un petit acte d’inauguració amb degustació dels seus productes.

Comentaris

Els comentaris estan tancats.

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.