Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Granollers torna a guanyar el contenidor d’or per l’augment de la recollida de vidre

El contenidor d’or ha quedat instal·lat a la plaça de les Hortes aquest dilluns. S’hi estarà durant tot les mes de maig

Granollers ha guanyat el contenidor d’or del mes d’abril. És la tercera victòria en sis mesos del concurs que ha fet Ecovidrio i on han participat 12 ciutats catalanes. Són Vilafranca del Penedès, Rubí, Girona, Badalona, Viladecans, Tarragona, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Lleida, el Prat de Llobregat i Vilanova i la Geltrú, a banda de Granollers. En concret a l’abril s’ha recollit un 117,35% més de vidre respecte el mateix mes de l’any passat. És l’increment més destacat entre totes les ciutats participants.

Granollers ha estat la ciutat on el reciclatge de vidre ha crescut més en tres dels sis mesos que ha durat el concurs d’Ecovidrio. Però la victòria global ha estat per Vilafranca del Penedès

Les tres victòries en els sis mesos de competició, però, no han donat la victòria del global del concurs que ha estat per a Vilafranca del Penedès, que podrà fer realitat amb el premi un projecte de ciutat. A més de l’abril, Granollers havia guanyat el contenidor d’or els mesos de novembre i gener. Amb tot, ha estat tercera en el rànquing general de tot el concurs.

El contenidor d’or que acredita la victòria de Granollers s’ha instal·lat aquest dilluns a la plaça de les Hortes. S’hi estarà durant tot el mes de maig.