Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Les Franqueses celebra la reforma del Parc del Mirador a Bellavista

Les millores, afrontades a través del Pla de Barris, han inclòs actuacions educatives i culturals

El parc del Mirador, situat a Bellavista, ha canviat d’aspecte els √ļltims tres anys. Els canvis s’han afrontat a trav√©s del Pla de Barris, la regidoria d’Obres i Serveis i la Taula d’Entitats per a la Millora de Bellavista. En els tres anys transcorreguts, s’ha fet una reforma integral de la zona, amb millores sobre el terreny, per√≤ tamb√© amb activitats educatives i culturals per donar un impuls a la zona i potenciar-ne l’√ļs.

El proc√©s de reforma va culminar divendres amb una festa en la qual els ve√Įns del municipi van gaudir els canvis portats a terme. L’alcalde, Francesc Colom√©, i el regidor del Pla de Barris, Joan Antoni Mar√≠n van destapar el plaf√≥ informatiu sobre esp√®cies d’arbres i ocells que es poden trobar a la zona.

Els treballs s’han dut a terme conjuntament amb l’empresa Educa Viladrau, dedicada a projectes ambientals. Durant la cloenda del programa¬†Obrim el Parc del Mirador, l’educador ambiental de l’empresa, Xavier L√≥pez, va destacar la import√†ncia d’aquest punt privilegiat. “Hi ha pocs llocs des d’on es puguin veure tres parcs naturals: la Serralada Litoral, Montserrat i el Montseny”, diu L√≥pez.

La vessant educativa t√© molta import√†ncia en el projecte. Els alumnes de les escoles del municipi han treballat l’espai amb diverses iniciatives, com la creaci√≥ de l’exposici√≥¬†Els beneficis dels arbres urbans, el projecte¬†La farmaciola del Mirador i la creaci√≥ d’una aplicaci√≥ de m√≤bil.

En l’√ļltim any, al parc s’hi han plantat 11 abres, s’hi ha instal¬∑lat una font a la zona infantil, s’hi han fet tasques de manteniment i millora els elements infantils del parc i s’hi ha instal¬∑lat un plaf√≥ informatiu sobre esp√®cies d’arbres i ocells de l’entorn del parc i consells c√≠vics.

Comentaris