Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Les Franqueses convocarà cinc places a la Policia Local

La convocatòria es farà abans de l’estiu i amb les noves incorporacions, la plantilla arribarà als 32 efectius.

L’alcalde, Francesc Colomé i el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Antoni Marín, van anunciar la convocatòria durant la commemoració del patró de la Policia Local, divendres passat,

Colomé va afegir que, durant el mandat, s’hauran dut a terme dues millores importants. Per una banda, ja s’han millorat les retribucions dels agents i, per l’altra, tenen previst fer la convocatòria de noves places per completar el cos policial.

Martín va destacar les millores del conveni i la recuperació dels agents cívics, gràcies als plans d’ocupació. També va avançar que s’està treballant en l’elaboració d’una nova ordenança de civisme i convivència que estarà enllestida en els propers mesos. A més, s’ha instal·lat un nou mòdul en les instal·lacions policials, tot i que l’objectiu continua sent trobar un lloc definitiu per a la Policia Local.

A l’acte, hi va assistir el delegat territorial del govern de la Generalitat, Miquel Àngel Escobar i va finalitzar amb el lliurament d’un diploma a diversos agents per algunes actuacions destacables.

Es reconeix la feina de dos socorristes per salvar la vida a un nen de sis anys, a la piscina, l’estiu passat

L’inspector de la Policia Local, Xavier López, també va voler reconèixer la tasca de dos socorristes, Eliseu Poch i Moisés Vega, per salvar la vida a un nen de sis anys a la piscina, l’estiu passat; aixió com a la feina del voluntariat que han dut a terme la Unió Ciclista les Franqueses, el Club Ciclista Corró d’Amunt, el Club Ciclista Granollers i el Patronat Municipal d’Esports durant el pas de la Volta Ciclista a Catalunya 2017.

La Policia Local va aprofitar l’acte per homenatjar a Juan López, un agent jubilat que ha treballat a les Franqueses més de quaranta any.