Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

L’institut La Vall del Tenes completa la segona fase de les obres de millora

L’edifici compta amb dos nous espais i la instal·lació de bombetes LED per reduir el consum elèctric

L’institut La Vall del Tenes, de Santa Eulàlia, ha iniciat el nou curs culminant la segona fase d’obres de millora. L’edifici compta amb nous espais i la instal·lació de bombetes LED per reduir el consum elèctric.

La Diputació, per mitjà de les Meses de concertació del Pla Xaxes de Governs locals 2016-2019, va concedir l’any passat a la Mancomunitat de la Vall del Tenes una subvenció per un import de 149.066 euros per renovar les instal·lacions de l’edifici principal de l’institut.

L’any passat es va fer la primera fase de les obres de millora i es van substituir les finestres de fusta per les d’alumini i es van col·locar noves persianes elèctriques.

Aquest estiu s’ha fet la segona fase, s’ha canviat el sostre, s’ha millorat l’aïllament i l’acústica dels espais i s’han substituït fluorescents per plafons de bombetes LED.

També s’ha optimitzat l’espai fent dos nous despatxos per reunions amb alumnes i les famílies. S’han renovat els lavabos dels alumnes que compten, ara, amb un servei adaptat, i s’han fet nous lavabos per al professorat.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.